Μουντιάλ 2014: Η Ακτή Ελεφαντοστού με ανατροπή, 2-1, την Ιαπωνία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Η Ακτή Ελεφαντοστού με ανατροπή, 2-1, την Ιαπωνία

ntrogmpa
Με... μαγικό ραβδάκι κέρδισε η Ακτή Ελεφαντοστού την Ιαπωνία. Βρίσκονταν πίσω στο σκορ, είχε στον πάγκο πρωτοκλασάτα ονόματα όπως ο Ντρογκμπά και Κόλο Τουρέ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη, όταν ο Ντρογκμπά μπήκε στον αγώνα, δεν ακούμπησε μεν την μπάλα, ωστόσο και μόνο η παρουσία του “ανάγκασε” την ίδια την μπάλα να μπει στα αντίπαλα δίχτυα!

Οι Ιάπωνες στην πρώτη τους ουσιαστικά επίθεση πέτυχαν γκολ, στο 16ο λεπτό. Από κει και πέρα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στον αγώνα ο Ντρογκμπά που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 64' και το 66' ήρθε η ανατροπή, με γκολ των Μπόνι και Ζερβίνιο αντίστοιχα, με την Ακτή Ελεφαντοστού να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος για να δώσει στη νίκη της διαστάσεις θριάμβου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Οσές (Χιλή)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Μπαμπά, 58' Ζοκορά - 23' Γιοσίντα, 64' Μορισίγκε
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά (75' λ.τρ. Ντιακπά), Ζοκορά, Μπαμπά, Οριέ, Γιάγια Τουρέ, Ντιε (62' Ντρογκμπά), Τιοτέ, Ζερβίνιο, Καλού, Μπόνι (88' Για Κονάν)
ΙΑΠΩΝΙΑ: Καβασίμα, Ουτσίντα, Χόντα, Ναγκατόμο, Μορισίγκε, Οκαζάκι, Καγκάβα (86' Κακιτάνι), Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (54' Εντό), Οσάκο (67' Οκούμπο), Γιοσίντα