ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντάλ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντάλ

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντάλ | onsports.grΈντονο είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λίβιου Αντάλ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Ο Ρουμάνος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Βασλούι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον θεωρεί πολύ καλή περίπτωση, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Βέβαια, ο Αντάλ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, Τραϊάν Γκερχισάν.
«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε με τον παίκτη μου τις διάφορες προτάσεις που υπάρχουν για το μέλλον του. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Αντάλ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βασλούι, από την οποία δεν υπάρχει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στη διάθεσή του», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του 25χρονου άσου.
Οσο για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον από μία ομάδα του εξωτερικού εκτός από την Ελλάδα. Υπάρχει και Έλληνας ατζέντης του Αντάλ και ίσως εκείνος γνωρίζει πιο πολλά από εμένα για αυτό που με ρωτάτε για τον ΠΑΟΚ».
onsports.gr