ΚΕΡΚΥΡΑ: Εκδήλωση για τους κινδύνους του δέρματος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εκδήλωση για τους κινδύνους του δέρματος

equal society1
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο στο πλαίσιο της οποίας γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν ψηλάφηση μαστού, διοργανώνει με την υποστήριξη του Μη Κυβερνητικού
Οργανισμού, Equal Society, δεύτερη θεματική ημερίδα για τον καρκίνο του δέρματος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014.
Δωρεάν εξετάσεις
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα δωρεάν κλινικής δερματολογικής εξέτασης και δερματοσκόπησης. Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο τηλέφωνο 6939693348. Για ακόμη μία φορά, το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ, σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, διαθέτει τους διακεκριμένους επιστήμονές του, τόσο για την ενημέρωση του κοινού, όσο και για τη δωρεάν δερματολογική εξέταση και τη δερματοσκόπηση. Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και με την ευγενική χορηγία της TARGET PHARMA.
H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
enimerosi.com