Έρχεται ο Ριέρα για να υπογράψει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Έρχεται ο Ριέρα για να υπογράψει

Ο Οριόλ Ριέρα Μιαν ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οριόλ Ριέρα είναι ο Ολυμπιακός και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός επιθετικός θα είναι σήμερα στη χώρα μας για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Επί της ουσίας απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα με τον Κασάμι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι η αιτία που χαλάει η μεταγραφή του.

Ο 22χρονος μέσος άλλαξε ρότα τις τελευταίες μέρες ζητώντας πράγματα που δεν υπήρχαν στην αρχική συμφωνία και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλησαν να μπουν στη διαδικασία νέων επαφών με τον παίκτη, που ούτως ή άλλως έδειχνε περίεργη στάση το τελευταίο διάστημα. Αναφορικά με την υπόθεση Φινμπόγκασον, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές με τη Χίρενφεϊν κι αισιοδοξούν πως θα συμφωνήσουν με την ολλανδική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
«Υπάρχει και Ολυμπιακός για Βούτσινιτς»

Ο Μίρκο Βούτσινιτς θ' αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για τον Μαυροβούνιο επιθετικό της «βέκια σινιόρα», με την επισήμανση βέβαια ότι για τον διεθνή στράικερ έχουν δείξει ενδιαφέρον η Φιορεντίνα, η Βαλένθια και η Τότεναμ. Μάλιστα οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι «βιόλα» είναι η ομάδα που θέλει πιο πολύ από τις άλλες την απόκτηση του Βούτσινιτς.

Σύντομα και οι αποχωρήσεις

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και για παίκτες τους οποίους δεν υπολογίζει ο Μίτσελ και θ' αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του λιμανιού. Δεδομένη για παράδειγμα θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σέποβιτς καθώς ο Σέρβος δεν έπεισε ότι μπορεί ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Μιγκέλ Τόρες, μάλιστα δεν αποκλείεται να φύγει και ο Γκαετάν Μπονγκ που επίσης δεν ικανοποίησε με την παρουσία του.
sentragoal.gr