Δεν ήθελε να «Χ»άσει ο Οτσόα, Βραζιλία – Μεξικό 0 – 0 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Δεν ήθελε να «Χ»άσει ο Οτσόα, Βραζιλία – Μεξικό 0 – 0

brazil-mexico-0-0-570H Βραζιλία αν και δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες κλασικές ευκαιρίες, όμως ο Οτσόα είχε κατεβάσει ρολά στο τέρμα του και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Οι διοργανωτές έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στον όμιλο...
Έτσι παρατάχθηκαν:
Για την Βραζιλία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, επέλεξε το 4-3-3 με μια αλλαγή στο βασικό σχήμα. Ο Σέζαρ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ντάνι Άλβες, αριστερά ο Μαρσέλο και στο κέντρο της άμυνας ο Σίλβα με τον Λουίζ. Στα χαφ, οι Παουλίνιο, Γκουστάβο, Όσκαρ και στην επίθεση ο Ρμίρες δεξιά, ο Νεϊμάρ αριστερα και ο Φρεντ στην κορυφή.
Για το Μεξικό ο Μιγκέλ Ερέρα επέλεξε το 5-3-2, το οποίο θα τον βοηθούσε στις αλληλοκαλύψεις. Ο Οτσόα στον «άσσο» δεξιά ο Αγκιλάρ, αριστερά ο Λαγιούν και στο κέντρο της άμυνας ο Ροντρίγκεζ, ο Μάρκες και ο Μορέν. Στα χαφ οι Ερέρα, Βάσκες, Γκουαρδάδο και στην επίθεση ο Ντος Σάντος, με τον Περάλτα.
Η επιλογή του Σκολάρι
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Χουλκ και να βάλει στη θέση του τον Ραμίρες. Όμως, δεν του βγήκε η επιλογή αυτή, καθώς ο Ραμίρες δεν βοήθησε καθόλου στα δεξιά μεταξύ κέντρου και επίθεσης. Ο τεχνικός της «σελεσάο» αντικατέστησε τον χα της Τσέλσι με τον Μπερνάρντ.
Μέτρια η Βραζιλία, άριστα παίρνει το Μεξικό
Αναμφίβολα η Βραζιλία δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, παρότι παίζει εντός έδρας και οι οπαδοί έδωσαν το παρών παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Οι διοργανώτρια ομάδα είχε τεράστιο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας. Από εκεί και πέρα το Μεξικό ήταν άριστα τοποθετημένο από τον Μιγκέλ Ερέρα.
Είχε κατεβάσει τα ρολά
Ο τερματοφύλακας του Μεξικού και της Αζαξιό Οτσόα απέδειξε πως στο ματς είχε τη δεδηλωμένη πρόθεση να τα πιάσει όλα και το κατάφερε. Δεν απειλήθηκε πάρα πολλές φορες, όμως σε αυτές που κλήθηκε να απαντήσει. Το έκανε, μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία.
Ο MVP: Ο Οτσόα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, καθότι δεν επέτρεψε στην Βραζιλία να σκοράρει.
koolnews.gr