Πρόσωπο με πρόσωπο με τις ανακρίτριες σήμερα η Ελένη Ζαρούλια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πρόσωπο με πρόσωπο με τις ανακρίτριες σήμερα η Ελένη Ζαρούλια

Πρόσωπο με πρόσωπο με τις ανακρίτριες σήμερα η Ελένη ΖαρούλιαΑπολογείται για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - Συμπληρωματική απολογία για παράνομη οπλοκατοχή και για τον προφυλακισμένο Γιώργο Γερμενή

Αντιμέτωπη με τις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σήμερα η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η κυρία Ζαρούλια απολογείται, μετά από προθεσμία στις δυο ανακρίτριες, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.  Σε δήλωσή της πάντως έξω από το Εφετείο την περασμένη εβδομάδα η κυρία Ζαρούλια είχε ζητήσει «να σταματήσουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις στελεχών της ΧΑ» ενώ  ο  βουλευτής , Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποστηρίξει πως το μόνο που υπάρχει στη δικογραφία για την κ. Ζαρούλια είναι μια ομιλία της στη Βουλή.

Νωρίτερα, την πόρτα του ανακριτικού γραφείου θα περάσει προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής ο Γιώργος Γερμενής, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.
protothema.gr