Αυστηρές συστάσεις της UEFA στην Μπρόντμπι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αυστηρές συστάσεις της UEFA στην Μπρόντμπι

Αυστηρές συστάσεις της UEFA στην ΜπρόντμπιΤο… αυτί στην Μπρόντμπι προκειμένου να μην υπάρξουν κανενός είδους… παρατράγουδα στον αγώνα της Πέμπτης (25/8, 20:00) με τον Παναθηναϊκό, «τράβηξαν» οι άνθρωποι της UEFA.

Για την ακρίβεια οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έκαναν συστάσεις στους Δανούς, σε σχετική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείς του ματς, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/4), παρουσία και των αντίστοιχων του Παναθηναϊκού.

Οι εκπρόσωποι του τριφυλλιού  γνωστοποίησαν στους ιθύνοντες της UEFA τόσο τις ακραίες τοποθετήσεις του αθλητικού διευθυντή, Τρόελς Μπεχ όσο και του προπονητή, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ που αν μη τι άλλο, δυναμιτίζουν το κλίμα του ματς. Με τη σειρά τους οι άνθρωποι της ομοσπονδίας συνέστησαν ηρεμία στους επικεφαλής την  Μπρόντμπι και τους ζήτησαν να χαμηλώσουν τους τόνους.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσης το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή στο γήπεδο να μην καμία έχει επαφή με τους φιλάθλους της γηπεδούχου. Παράλληλα δόθηκαν εγγυήσεις ότι ο χώρος έξω από τα αποδυτήρια δεν θα είναι προσβάσιμος για κανέναν οπαδό.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Μπρόντμπι έδειξαν διάθεση συνεργασίας και υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το ματς να κυλήσει ομαλά. Υπενθυμίζεται άλλωστε οτι η ομάδα τους τελεί υπό την τιμωρία της UEFA για επεισόδια στα ματς με τη Χέρτα και έτσι δεν έχουν περιθώρια για νέα «καμπάνα». Ετσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό μέρος των κερκίδων θα είναι κλειστό.

Τέλος να πούμε ότι θα υπάρξει και νέα σύσκεψη το πρωί της Πέμπτης (25/8), ώστε να καταστεί σίγουρο ότι τα μέτρα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν να εφαρμοστούν κατά γράμμα. sentragoal.gr