Η Κέρκυρα αδειοδοτήθηκε για τη Super League - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η Κέρκυρα αδειοδοτήθηκε για τη Super League

Η Κέρκυρα αδειοδοτήθηκε για τη Super LeagueΗ ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα εξασφάλισε σήμερα την άδεια συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Super League.
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και χορήγησε άδεια συμμετοχής σε 14 από τις 16 ομάδες,του φετινού πρωταθλήματος.
Ποιες ΠΑΕ αδιεοδοτήθηκαν & ποιες όχι
Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποίησε τις ομάδες που εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Οι 14 από τις 16 του φετινού πρωταθλήματος κατάφεραν να πάρουν την άδεια. Ο λόγος για τους ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολη, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Ξάνθη, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής ήταν ο Ηρακλής και η Βέροια. Ο "Γηραιός" θα προσπαθήσει να πάρει την άδεια από τη δευτεροβάθμια επιτροπή. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην κατηγορία και οι Θεσσαλονικείς θα υποβιβαστούν. kerkyrasimera.gr