Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, είδαμε τον πρώτο αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας με τελικό σκορ 10-7 υπέρ των Τούρκων! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, είδαμε τον πρώτο αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας με τελικό σκορ 10-7 υπέρ των Τούρκων!

Τη ρεβάνς θέλουν να πάρουν οι Έλληνες παίκτες σήμερα στο Survivor μετά τη χθεσινή ήττα με 10-7 από τους Τούρκους. Το προφίλ των Τούρκων παικτών και το fair play του Ιλχάν (Vid)
Η ελληνική "μεικτή ομάδα" του Survivor έχασε τον πρώτο αγώνα από την αντίστοιχη τουρκική.
Ο επαναληπτικός είναι σήμερα και τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα αφού οι Τούρκοι έχουν πολύ δυνατούς παίχτες.
Η ομάδα τους απαρτίζεται από Ολυμπιονίκες, καλούς αθλητές και γυμνασμένους συμμετέχοντες. Το τελικό αποτέλεσμα, 10-7 υπέρ τους, ήρθε πάντως μετά από σκληρή μάχη με την ελληνική ομάδα. Από τη δική μας πλευρά, ο Ντάνος ήταν αυτός που έκανε μόνο νίκες. Η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ελληνικό Survivor και την Elif από το τουρκικό, με την Ευρυδίκη να χάνει.
Η ελληνική ομάδα έπαιξε συγκεκριμένα με Αγγελόπουλο, Μάριο, Αναγνωστόπουλο, Βασάλο, Χρανιώτη, Ευρυδίκη και Σάρα. Μετά την ήττα της η ελληνική ομάδα ανασυντάσσεται και ετοιμάζει τη στρατηγική της για τη σημερινή μέρα.
Από το χθεσινό παιχνίδι ξεχώρισε το fair play των Τούρκων που πρότειναν, όποια κι αν είναι η νικήτρια ομάδα να απολαύσουν όλοι μαζί το πλουσιοπάροχο δείπνο του επάθλου, κάτι που έγινε δεκτό από τον Τούρκο παραγωγό και τον Σάκη Τανιμανίδη.
Η γνωριμία και το Fair Play του Ιλχάν Μανσίζ: