Άμεση πώληση του Χούλτ θέλει ο Παναθηναϊκός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Άμεση πώληση του Χούλτ θέλει ο Παναθηναϊκός

Άμεση πώληση του Χούλτ θέλει ο ΠαναθηναϊκόςΠολλά αναμένεται να κριθούν σήμερα στο θέμα του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό. Καμία κινητικότητα με Κουλιμπαλί.
Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Νίκλας Χουλτ και το ενδεχόμενο πώλησής του από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση της πρώτης προσφυγής, την οποία θα πιθανότατα θα κερδίσουν οι πράσινοι.

Ωστόσο, η πώληση του θα πρέπει να γίνει σήμερα καθώς αύριο «διπλώνει» η δόση του Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει εκ νέου δικαίωμα προσφυγής και από το περιβάλλον του λένε ότι θα καταθέσει νέα. Έτσι έχουν τα πράγματα για τον Σουηδό μπακ που αποτελεί τους τελευταίους μήνες έναν μόνιμο πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό.


Την ίδια στιγμή στον αέρα βρίσκεται ο Οσμαν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός απέρριψε τη πρόταση της Μαλίν, η Λέγκια αποσύρθηκε και πλέον μοιάζει αρκετά δύσκολο να βρεθεί τη τελευταία στιγμή ομάδα να τον αγοράσει από το «τριφύλλι».

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι ο Κουλιμπαλί είχε συμπεριφορά «φευγάτου» τις τελευταίες εβδομάδες και ο αυτός είναι ο λόγος που δεν τον υπολογίζει για την ενδεκάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. sport-fm.gr