Λέγε τώρα, τίμια και τσεκουράτα.
Αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα από εδώ, στην όμορφη χώρα της Σλοβενίας, υπάρχει ένα επικό κρεατάδικο που ακούει στο περίεργο όνομα «Stari pisker - gostilna in pivnica». Φυσικά ελάχιστα μας ενδιαφέρει αυτό. Εκείνο που μας κινεί το ενδιαφέρον, και εκκινεί τους σιελογόνους αδένες μας είναι η λιχουδιά που σερβίρει: ένα ζουμερό και τιτανοτεράστιο Tomahawk που ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 3 ολόκληρα κιλά!
Οι μάστορες πετάνε το παχύ steak, αφού το αλείψουνε με ένα μείγμα μπαχαρικών, πάνω στη φλεγόμενη ψησταριά και το ψήνουν τόσο όσο. Ύστερα το αλείφουν με ένα μείγμα βουτύρου και μυρωδικών για έξτρα κέφι, και τέλος στο σερβίρουν. Πάνω σε ένα τσεκούρι, ως φόρος τιμής στην ονομασία του. Έτσι για να νιώσεις λιγάκι παραπάνω.
Το ερώτημα που εγείρεται τώρα είναι το εξής: υπάρχει κάνας γίγαντας εκεί έξω που θα μπορούσε να το καταφέρει μόνος του;
Αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα από εδώ, στην όμορφη χώρα της Σλοβενίας, υπάρχει ένα επικό κρεατάδικο που ακούει στο περίεργο όνομα «Stari pisker - gostilna in pivnica». Φυσικά ελάχιστα μας ενδιαφέρει αυτό. Εκείνο που μας κινεί το ενδιαφέρον, και εκκινεί τους σιελογόνους αδένες μας είναι η λιχουδιά που σερβίρει: ένα ζουμερό και τιτανοτεράστιο Tomahawk που ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 3 ολόκληρα κιλά!
Οι μάστορες πετάνε το παχύ steak, αφού το αλείψουνε με ένα μείγμα μπαχαρικών, πάνω στη φλεγόμενη ψησταριά και το ψήνουν τόσο όσο. Ύστερα το αλείφουν με ένα μείγμα βουτύρου και μυρωδικών για έξτρα κέφι, και τέλος στο σερβίρουν. Πάνω σε ένα τσεκούρι, ως φόρος τιμής στην ονομασία του. Έτσι για να νιώσεις λιγάκι παραπάνω.
Το ερώτημα που εγείρεται τώρα είναι το εξής: υπάρχει κάνας γίγαντας εκεί έξω που θα μπορούσε να το καταφέρει μόνος του;