Ο ίδιος ανέφερε: “Η μεγαλύτερη εμπειρία ήταν δουλεύοντας με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας είχε το εστιατόριο στην Ρόδο στο ξενοδοχείο που ήμουν διευθυντής το 2013 και καταφέραμε να πάρουμε έναν σκούφο. Η συνεργασία μας με έκανε να θέλω να έρθω στο MasterChef, να μπορέσω να μπω στο σπίτι και να γίνω ένας MasterChef με όλη την σημασία της λέξης.”
Ωστόσο οι ελλείψεις στον σολομό που ετοίμασε, δεν έπεισαν τους κριτές για να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι, όπως ανέφερε, η γυναίκα του θα του φορτώσει όλη την μαγειρική του σπιτιού.